Vuolle ja Lippo yhteistyössä


Vuolle Setlementti aloittaa oululaisen pesäpalloseura Lipon pääyhteistyökumppanina kaudella 2017.

”Kumppaniksi lähteminen tapahtui helposti, koska pesäpallossa yhteisöllinen tekeminen toteutuu erittäin hyvin, ja muutenkin pesäpallo on lajina lähellä sydäntämme. Lisäksi lajin ja Lippo-yhteistyön kautta on myös mahdollisuus edistää monia Vuolteelle tärkeitä tavoitteita”, kertoo Vuolle Setlementti ry:n toiminnanjohtaja Jussi Kemppainen.

Vuolle Setlementti haluaa myös tuoda tämän kumppanuuden kautta näkyviin omaa työtään Vuolteena sekä Pikku-Syötteen nuoriso-, matkailu- ja vapaa-ajan palveluja. Yhteistyö antaa parhaimmillaan mahdollisuuden Vuolteen asiakkaille, erityisesti lapsille, nuorille sekä turvapaikanhakijoille ja maahanmuuttajille tutustua urheiluelämään sekä hienoihin oululaisiin ihmisiin kansallislajin kautta. Samalla mahdollistetaan positiivisia arjen kohtaamisia Raksilan suunnalla kesän peleissä. Kumppanuudella tavoitellaan myös uusia inhimillisiä ja yhteisöllisiä Vuolteen tavoitteiden mukaisia yhteistyömuotoja.

Vuolteen kummipelaajana on Matti Korhonen. Jussi Kemppainen toivookin, että Korhonen tavoittelee kauden lyojäkuninkuutta. Jokaisesta Korhosen kotipelissä lyömästä juoksusta Vuolle Setlementti lahjoittaa yhden leirivuorokauden vähävaraisen perheen nuorelle Pikku-Syötteellä.

”Olemme mukana kannustamassa Mattia lyömään paljon juoksuja ja sitä kautta tekemään tästä yhteistyöstä meille kalliin”, Kemppainen toteaa lopuksi.

Vuolle Setlementti ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka monipuoliset toimintamuodot tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen, ihmisyyteen kasvamiseen ja elämänhallintaan. Vuolle toteuttaa hyvinvointi-, yhteisö- ja koulutuspalveluja Vuolle-opiston, monimuotoisen hanketyön sekä Pikku-Syötteen avulla.

Katso yhteistyöstä kertova video.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Jussi Kemppainen
p. 040 527 2898, jussi.kemppainen(a)vuolleoulu.fi