Tule sellaisena kuin olet: Vuolle mukana Pride-tapahtumassa


Vuolle Setlementti on mukana yhteistyökumppanina Oulu Pride 2018 -tapahtumassa 18.–22. heinäkuuta. Vuolle tukee jokaisen yksilön omatoimisuutta ja uskallusta omiin valintoihin – jo 70 vuoden ajan Pohjois-Suomessa. Jokainen voi osallistua toimintoihimme juuri sellaisena kuin on.

Vuolle Setlementin toiminnanjohtaja Jussi Kemppainen näkee Vuolteen osallisuuden Pride-tapahtumaan tärkeänä:

– Mukanaolomme perustuu vahvasti arvoihimme. Avoin, rohkea ja ihmisläheinen Vuolle on ennakkoluuloton ihmisoikeuksien, suvaitsevaisuuden, moninaisuuden ja tasa-arvon puolustaja.

Pride-teemaan linkittyy myös yksi suomalaisen setlementtityön teeseistä: ”Rohkeus vaatia yhdenvertaisuutta.”

 

Maksutonta seksuaalineuvontaa nuorille

Vuolteen hyvinvointipalvelut tukevat ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa osaavien ammattilaisten voimin. Haluamme edistää jokaisen yksilön omatoimisuutta ja uskallusta omiin valintoihin. Oman sukupuolisuuden pohdinnassa ja seksuaalisuudessa auttaa mm. Tyttöjen ja Poikien Talot, jotka ovat osa Vuolle Setlementin toimintaa.

Poikien ja Tyttöjen Talojen seksuaalineuvonnassa voi käsitellä luottamuksellisesti kaikenlaisia seksuaalisuuteen liittyviä asioita. Maksuton palvelu on tarkoitettu 10–29 -vuotiaille, ja halutessaan vastaanotolla voi asioida nimettömästi.

Saat tukea ja ohjausta mm. seurusteluun ja parisuhteeseen, seksuaalisuuden moninaisuuteen, oman sukupuolisuuden pohdintaan, seksuaaliterveyteen sekä seksuaaliseen häirintään ja väkivaltaan liittyvissä kysymyksissä. Voit varata ajan tai tulla ajanvarauksettomaan seksuaalineuvontaan.

 

Katso lisää Talojen uudistuneilta nettisivuilta:

Tyttöjen Talo

Poikien Talo

 

Oulu Pride 2018