Kasvatustieteen linja


Lukuvuosi 21.8.2017-27.4.2018

Tähyiletkö kasvatus- tai opetusalan työtehtäviin? Haaveiletko opettajan, erityisopettajan, lastentarhanopettajan tai sosionomin työstä? Haluatko täydentää omaa ammattitaitoasi? Hyödynnä lukion jälkeinen välivuosi opiskelemalla yliopistoarvosanoja kansanopistossa!

Kasvatustieteen linja eli KASPERI-linja on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat hakeutumassa kasvatusalan korkeakouluopintoihin.  Opintolinja sopii myös henkilölle, joka jo toimii kasvatus- ja opetusalan kentällä ja kaipaa vaihtelua ja lisäkoulutusta nykyiseen työhönsä. Edellytämme, että hakijalla on suoritettuna lukio tai ammatillinen tutkinto.Sisältö

KASPERI-linja on kansanopistolinja, jonka sisältö rakentuu yleisistä opinnoista sekä kasvatustieteen ja erityispedagogiikan perusopinnoista. Perusopinnot suoritetaan Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opintovaatimusten mukaisesti.

Erityispedagogiikan perusopinnot (25 op)

Kasvatustieteen perusopinnot (25 op)

Opiskelu on kokopäiväistä ja sisältää lähiopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Kevätlukukauteen sisältyy valmistautumista kasvatus- ja opetusalan pääsykokeisiin.

Kustannukset

Opintomaksu on 74 €/viikko. Maksu sisältää opetuksen, ohjauksen sekä opetusmateriaalin.  Lisäksi lukuvuoden aikana peritään avoimen yliopiston maksuja yhteensä 360 €.  Opiskelija voi hakea tukea opintoihinsa kela.fi.
HUOM! Työttömänä työnhakijana opintonsa aloittavan on mahdollista hakea opintoseteliavustusta opintomaksuihin. Avustuksen suuruus riippuu hakijoiden määrästä.

Hakeminen

Hakuaika 15.5.-11.8.2017

Sähköinen hakulomake

Info- ja valintakoetilaisuudet hakemuksensa jättäneille

  • ti 13.6. klo 12-15
  • ti 15.8. klo 12-15.

Lisätietoja

Sari Toppila
p. 044 786 1619
sari.toppila@vuolleoulu.fi