Maksuttomalle Tsemppileirille nuorille haku käynnissä


Pikku-Syötteen omistaja, Vuolle Setlementti ry antaa myös haastavammassa taloudellisessa tai sosiaalisessa tilanteessa eläville nuorille mahdollisuuden yhdessä tekemiseen, uusiin kokemuksiin ja liikkumiseen luonnossa. Vuolle tarjoaa nuorille leirielämyksiä oululaisen pesäpalloseura Lipon pääyhteistyökumppanina 2017.

Vuolteen ja Pikku-Syötteen kummipelaajana on Matti Korhonen, jonka toivotaan tavoittelevan kauden lyojäkuninkuutta. Vuolle nimittäin lahjoittaa vähävaraisen perheen nuorelle yhden leirivuorokauden Pikku-Syötteelle jokaisesta Matti Korhosen Lipon kotipelissä lyömästä juoksusta.

– Olemme mukana kannustamassa Mattia lyömään paljon juoksuja ja sitä kautta tekemään tästä yhteistyöstä meille kalliin, Vuolle Setlementin toiminnanjohtaja Jussi Kemppainen toteaa.

Tsemppileirillä nuoret saavat uusia elämyksiä ja pääsevät kokeilemaan esimerkiksi seinäkiipeilyä, jousiammuntaa ja luontoretkeilyä tunturimaisemiin.

Tsemppileirille voivat hakea 12–17-vuotiaat nuoret, jotka kokevat kaipaavansa piristystä arkeensa. Voi myös ehdottaa tuttua nuorta 30.8.2017 mennessä: www.pikkusyote.fi/tsemppileiri.