Rekrytointi


Vuolle Setlementti ry rekrytoi työntekijöitä niin hyvinvointi- ja yhteisötyön, koulutuspalveluiden kuin nuorisokeskustoimintojen pariin. Työllistämme suoraan noin 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Jos sinulla on osaamista hyvinvointityöstä, sosiaalipuolen työtehtävistä, koulutusalasta tai matkailu- /nuorten parissa tehtävästä työstä – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Pohjoissuomalaista hyvinvointityötä jo yli 70 vuotta.

Avoimet tehtävät:Vuolle Setlementti tarjoaa myös harjoittelupaikkoja eri toiminnoissaan. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelujaksosi Vuolteella täytä harjoittelijahakulomake.

Vuolle Setlementti ry on vuonna 1944 perustettu oululainen järjestö, joka tarjoaa laaja-alaisesti koulutus- ja hyvinvointipalveluita. Vuolle Setlementin hyvinvointipalvelujen ennaltaehkäisevät ja korjaavat palvelut ovat suunnattu kaikille ikäryhmille lapsista senioreihin. Meillä pitkä kokemus mm. nuoriso-, monikulttuurisuus- ja vapaaehtoistyöstä. Rakennamme vapaaehtoisuuteen ja luottamuksellisuuteen perustuen entistä turvallisempaa yhteiskuntaa.

Vuolle Setlementti ry hakee kahta avustavaa ohjaajaa lapsi- ja nuorisotyön määräaikaisiin tehtäviin.

Haemme nuoria, joilla on kiinnostusta lasten ja nuorten parissa tehtävään työhön. Työ ei vaadi tutkintoa. Arvostamme hakijalta kokemusta vapaaehtois- tai järjestötoiminnasta sekä harrastuneisuutta, jota voi hyödyntää työtehtävien hoidossa. Muun muassa rooli- ja lautapelimaailma, digipelit, sekä erilaiset luontoon ja retkeilyyn, kädentaitoihin liittyvät mielenkiinnon kohteet ovat esimerkkejä, joita voi työtehtävissä hyödyntää. Hyvät valmiudet tai kiinnostus sosiaalisen median käyttöön katsotaan eduksi.

Työtehtävä mahdollistuu STEA:n Paikka auki – ohjelman kautta. Työsuhde on päätoiminen ja vuoden kestävä. Hakijalta edellytämme, ettei hän ole päätoiminen opiskelija, eikä hän ole työsuhteessa. Hakijan tulee olla 18-29-vuotias. Työ sisältää iltatyötä ja satunnaisesti viikonlopputyötä. Työpiste sijaitsee Tyttöjen tai Poikien Talolla tai Vuolle Setlementin päätoimistolla Nahkatehtaankadulla. Työpiste määräytyy lopullisesti valittavien henkilöiden osaamisalueen ja yleishyödyllisen työroolin mukaan. Tehtävät alkavat mahdollisimman pian sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Hakuaika 8.8.-24.8.2018

Jätä hakemus sähköisesti rekry@vuolleoulu.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat 14.8.-16.8. klo 15:00-16:00
Tyttöjen Talon johtaja Maarit Saarnivala p. 0400 263 845 ja
Poikien Talon johtaja Jussi Markus p. 044 7261 264