Rekrytointi


Vuolle Setlementti ry rekrytoi työntekijöitä niin hyvinvointi- ja yhteisötyön, koulutuspalveluiden kuin nuorisokeskustoimintojen pariin. Työllistämme suoraan noin 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Jos sinulla on osaamista hyvinvointityöstä, sosiaalipuolen työtehtävistä, koulutusalasta tai matkailu- /nuorten parissa tehtävästä työstä – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Pohjoissuomalaista hyvinvointityötä jo yli 70 vuotta.

Avoimet tehtävät:Vuolle Setlementti tarjoaa myös harjoittelupaikkoja eri toiminnoissaan. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelujaksosi Vuolteella täytä harjoittelijahakulomake.

Haemme vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen kahta väkivaltatyöntekijää Radinet-hankkeeseen Helsinkiin ja Ouluun.

Hankkeessa luodaan valtakunnallinen exit-toimintamalli, jonka avulla yksilöitä autetaan irrottautumaan väkivaltaisesta ääriajattelusta ja toiminnasta, ja kiinnittymään yhteiskunnan jäsenyyteen ilman sen haastamista väkivallalla.

Työ sisältää asiakas- ja verkostotyötä, väkivaltatyön kehittämistä ja koulutusten järjestämistä. Hakijalta edellytetään sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa sekä vahvaa asiakastyön osaamista. Eduksi luetaan ymmärrys ja kokemus väkivaltatyöstä. Työsuhteet alkavat sovitusti vuoden 2018 alusta.

Hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 15.1.2018 osoitteeseen: rekry@vuolleoulu.fi.

Lisätietoja antaa 8.1.2018 väkivaltatyön päällikkö Jani Kaisto p. 044 786 1631.