Liity jäseneksi


Edistykselliset oululaiset yritysjohtajat verkostoituivat ja perustivat kauppaneuvos Runar Sandelinin johdolla vuonna 1944 Kansalaisopiston kannatusyhdistyksen ja siitä toimintamme on saanut alkunsa. Toimintamuodot ovat vuosikymmenen myötä laajentuneet, mutta vielä nytkin Vuolteen jäsenistö koostuu vastuullisista yrityksistä ja yhdistyksistä.

Haluaako sinun edustamasi yritys tai yhdistys kantaa vastuuta pohjoissuomalaisesta hyvinvoinnista? Liittymällä jäseneksi voit vaikuttaa alueemme hyvinvoinnin parantamiseen ja samalla edustamasi toiminta ja henkilöstö voi edullisesti käyttää palvelujamme.Jäsenedut jäsenyrityksen henkilökunnalle

  • Oulun kansalaisopiston opintoryhmistä -3 €/hlö (henkilökohtainen)
  • Hiihtokeskus Pikku-Syötteen hiihtohissipalvelut -20% (kaikki perheenjäsenet)
  • Hotelli Pikku-Syöte majoitus -10%
  • Pikku-Syöte kokouspalvelut -10%

Lisäksi Vuolle Setlementti voi järjestää jäsenilleen edullisia työpaikkakoulutuksia sekä työhyvinvointia edistävää toimintaa. Ammattitaitoisia koulutuksia voidaan räätälöidä monista eri aihealueista yhdistyksen tai yrityksen toiveiden mukaan.

Vuolle Setlementti tarjoaa myös Vuolle-opiston koulutustiloja ja Pikku-Syötteen majoitus, ravintola, koulutus sekä virkistystiloja jäsenyhdistysten/yritysten käyttöön edullisesti.

Setlementin jäsenmaksut

Yrityksen/yhdistyksen koko 
 Jäsenmaksu/vuosi/euroa

  1. maksuluokka: 
* 1 – 50 päätoimista työntekijää/jäsentä 200 €
  2. maksuluokka: 
* 51 – 200 päätoimista työntekijää/jäsentä 400 €
  3. maksuluokka: 
* 201 – 500 päätoimista työntekijää/jäsentä 600 €
  4. maksuluokka: 
* 501 – päätoimista työntekijää/jäsentä 1000 €

Huom! Yhdistysten jäsenmaksut määräytyvät jäsenistön lukumäärän mukaisesti, ollen 50% edellämainittujen jäsenmaksujen määrästä.

Hae jäsenyyttä

Please wait...