Poikien Talo


Poikien Talo tekee poika/miestyötä sukupuolisensitiivisella työotteella eri toimintaympäristöissä. Poikien Talo on turvallinen paikka 12 – 28 –vuotiaille pojille ja nuorille miehille.

Talolla kävijät kohdataan yksilönä jokaisen vahvuudet huomioiden. Poikien Talo on syrjintä – ja kiusaamisvapaa alue. Kaikki kohdataan yhdenvertaisina riippumatta sosiaalisesta, etnisestä tai kulttuurisesta taustasta, mihin uskoo, mitä ajattelee tai kenestä tykkää.Toimintamuodot

Yksilötyössä voi Poikien Talolle tulla juttelemaan nuorisotyönohjaajien kanssa henkilökohtaisesti. Yksilötyö on luonteeltaan keskustelevaa mielekkään tekemisen lomassa.

Ryhmätoiminnot vievät yhdessä kohti yksilöllisiä päämääriä. Poikien Talo toteuttaa sisällöiltään ja tavoitteiltaan erilaisia, eri ikäryhmille suunnattuja ryhmiä. Ryhmien ideat voivat muodostua joko Poikien Talon toiminnan sisältä tai verkostojen kautta. Käynnistyvistä ryhmistä tiedotetaan kuukausitiedotteessa, sekä Poikien Talon omilla nettisivuilla sekä facebookissa.

Ovet auki ja K-18 Kahvit  ovat kävijöiden toiveiden mukaan teemoitettua avointa toimintaa pojille ja nuorille miehille. Tuolloin voi Poikien Talolle tulla viettämään mukavaa vapaa-aikaa pelaillen, lehtiä lukien, jutellen tai vaikka ruokaa laittaen.

  • K-18 kahvit, maanantaisin 13:00-16:00 (18-28 -vuotiaat)
  • Ovet Auki torstaisin 14:00-19:30 (12-17 -vuotiaat)

Toimintaan kuuluu myös poikatuntien toteuttaminen eri kouluasteilla. Poikatunnit voivat olla yksittäisiä, Poikien Talon toimintaa esitteleviä tunteja. Poikatunnit voivat olla myös pidempikestoisia kokonaisuuksia rakentuen luokassa tai koulussa ilmenneen tarpeen mukaan. Tuntien avulla pyrimme vahvistamaan poikien ja nuorten miesten itseluottamusta sekä lisäämään itsetuntemusta ja ryhmätyötaitoja. Osana poikatuntien sisältöä, tai kokonaisuudessaan voimme hyödyntää myös ART -menetelmää.

Poikien Talon toimintaan pääsee mukaan sopimalla ajan henkilökohtaiselle tutustumiselle puhelimitse, sähköpostilla tai facebookin kautta. Poikien Taloon voi tutustua myös avoimen toiminnan kautta.

Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta Poikien Talolla? Kaikenlainen vapaaehtoistoimintapanos on tervetullutta! Lue lisää »

Katso lisää www.poikientalo-oulu.fi

Tule käymään Poikien Talolla osoitteessa Isokatu 41 A 3, 90100 Oulu
Seuraa meitä Facebookissa Poikien Talo-Oulu.

Lisätietoja voit kysellä ja yhteistyöideoita esittää:

Jussi Markus
Projektipäällikkö, Poikien Talo
p. 044 726 1264
jussi.markus@vuolleoulu.fi

Matti Rissanen
Projektityöntekijä, Poikien Talo
p. 044 726 1265
matti.rissanen@vuolleoulu.fi